Direct contact of een vraag? Bel ons op +32 (0) 89 86 81 56 / +32 (0) 497 418 621

Over DM-Industrievloeren

Home / Over-ons

DM-Industrievloeren uit Neeroeteren / Maaseik

Ons bedrijf staat bekend voor het leveren van kwaliteitsvolle gepolierde vloeren. Met al meer dan 30 jaar ervaring in het vak zijn wij een vaste waarde in de Industriebouw.

Een hele evolutie door de jaren heen, beperken wij ons momenteel niet alleen tot de industriebouw maar er kan meer. Een betonvloer kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden en dit namelijk voor:

  • Parkings
  • Opritten
  • Tuinhuizen
  • Kelders
  • Winkels
  • Bedrijven

Met de moderne woningbouw van tegenwoordig worden er meer en meer betonvloeren in woningen geplaatst. Dit geeft een strakke uitstraling van uw woning. Een gepolierde betonvloer is heel gebruiksvriendelijk en zeer gemakkelijk in onderhoud. Voor eventuele vragen en referenties, neem vrijblijvend contact met ons op. Wij zullen ons best doen u een passend antwoord te geven op uw vragen.

Contactinformatie

Neem contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte:

info@dm-industrievloeren.be
+32 (0) 89 86 81 56
+32 (0) 497 418 621


Totaaloplossingen van isGraphix.com

Het gemak van alles op één adres!

Wij ontwerpen een website die aansluit bij uw visie en daarnaast ook nog zeer betaalbaar is, bekijk onze transparante prijzen direct online of vraag een vrijblijvende website offerte aan. We bieden totaal-oplossingen op het gebied van visuele communicatie. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, flyers, reclamebrochures, visitekaartjes en de aankleding van uw bedrijf met belettering, banners, spandoeken in frame of canvas prints.

DM-Industrievloeren © 2014. Webdesign door isGraphix.com.