Direct contact of een vraag? Bel ons op +32 (0) 89 86 81 56 / +32 (0) 497 418 621

Over DM-Industrievloeren

Home / Procesverwerking

Procesverwerking industrievloeren


1. Voorbereiding

Al vorens men een betonvloer kan storten dient men als basis een goede harde verdichte laag te hebben. Voor deze is het aan te raden de bovenste zwarte teelaarde/grondlaag te verwijderen tot op de gele laag. De zwarte aarde kan in de winter opvriezen en zo barsten veroorzaken in de betonvloer. Voor het bekomen van een noodzakelijk goed grondwerk, kan dit in samenspraak gebeuren.

Voor welk doeleinde de betonvloer gebruikelijk zal zijn, wordt op voorhand besproken welke dikte en bewapening noodzakelijk is. De ijzeren netten die dienen voor de bewapening kunnen enkel en dubbel geplaatst worden. Naargelang de belasting die achteraf op de vloer zal dragen.


2. Het plaatsen

Als de voorbereidingen klaar zijn en de nodige afspraken gemaakt, kan de beton gestort worden.Dit rechtstreeks van de betonmixer op de plaats of met behulp van een betonpomp. De samenwerking met een betonpomp is afhankelijk van de bereikbaarheid van de betonmixer ter plaatse.

De beton wordt gelegd met behulp van een laser. Het mechanisch polieren kan van start gaan. Hier wordt een extra verhardingslaag in de vloer gepolierd. De gladheid en de kleur dient bepaald te worden naar behoefte van de klant.


3. Afwerking

Als laatste wordt er een laag tegen het uitdrogen van de beton op de vloer gespoten. Deze laag verdwijnt door het gebruik van de vloer. Onze diensten bieden ook de mogelijkheid om krimpvoegen te zagen in de vloer om barsten te voorkomen. Een krimpvoeg wordt ingezaagd op 1/4de van de dikte van de vloer. De krimpvoegen kunnen ook in tegelvorm gezaagd worden.

Contactinformatie

Neem contact met ons op voor vragen of een vrijblijvende offerte:

info@dm-industrievloeren.be
+32 (0) 89 86 81 56
+32 (0) 497 418 621


Totaaloplossingen van isGraphix.com

Het gemak van alles op één adres!

Wij ontwerpen een website die aansluit bij uw visie en daarnaast ook nog zeer betaalbaar is, bekijk onze transparante prijzen direct online of vraag een vrijblijvende website offerte aan. We bieden totaal-oplossingen op het gebied van visuele communicatie. Denk bijvoorbeeld aan het ontwerp van uw logo tot complete huisstijl, flyers, reclamebrochures, visitekaartjes en de aankleding van uw bedrijf met belettering, banners, spandoeken in frame of canvas prints.

DM-Industrievloeren © 2014. Webdesign door isGraphix.com.